کاپوچینو در مقابل کافه لاته

کاپوچینو در مقابل کافه لاته

مقایسه دو طعم

شکی نیست که اسپرسوها با نوشیدنی‌هایی که با ترکیب شیر ساخته می شوند  همچون کاپوچینو و لاته خوشمزه‌تر میشن. این طعم‌های ایتالیایی با ترکیب اسپرسو و شیر تهیه میشن.  اما تفاوت آنها در یک نکته مهم و کاربردیه که آنهم چیزی نیست جز هنر باریستا.

 

cappuccino-vs-latte (1)
کاپوچینو در مقابل کافه لاته

در واقع کاپوچینو در اوج هنر باریستا نهفته شده . اسپرسو غلیظ و تیره در زیر لایه صاف و ضخیمی از کف (فوم) شیر قرار گرفته.

باریستاها کاملا میدونن که وقتی نوشیدنی به وزن خاصی رسید، چگونه آن را به روشی تهیه کنن که وقتی شما فنجان را در دست نگه میدارید، تعادل کف (فوم)، سبکی ویکنواختی آن را  که به حد اعلای خودش رسیده را درک کنین و نهایتاً از نوشیدنش عمیقاً لذت ببرین. کاپوچینو با لایه‌های متمایزتر از اسپرسو، شیر و کف (فوم) هستش و باعث میشه عطر و طعم قهوه، قویتر احساس بشه. میشه گفت این نوشیدنی محبوب کسانیه که طعم غلیظ و خالص قهوه را دوست ندارن.

و اما هنر باریستا در تهیه لاته متفاوت‌تره. اینبار مخلوطی از اسپرسو با شیر گرم و یک لایه نازک از کف در قسمت بالا هستش که این نوشیدنی دلچسب رو به نوعی نوشیدنی کرمی‌تر تبدیل میکنه که طعم قهوه در آن خیلی نامحسوسه. لاته میتونه یک نوشیدنی دلچسب برای شروع یک روز باشه.

 

 

 

منبع : Starbucks

 

کاپوچینو در مقابل کافه لاته